Irodaköltöztetés során jól jön a profi segítség

Ország

Egy irodaköltöztetés minden esetben komoly tervezést igényel, és akár egy kisebb cég esetén is több napos feladat lehet. Hiszen nehéz irodabútorokat, irodai eszközöket kell elszállítani például egyik telephelyről a másikra. A különböző méretű vállalkozások pedig különböző nagyságú irodaterekből költöznek, ami tovább bonyolíthatja a dolgokat. Egy profi szolgáltatónak azonban nincs megoldhatatlan feladat, a pár fős irodáknak és nagyobb cégeknek egyaránt hasznos segítséget jelent.

A profi irodaköltöztetés nagyban megkönnyíti a dolgunkat

Már egy 3-4 fővel működő kisebb vállalkozás költözése esetén is számos bedobozolt irodaszer, irodagép, munkaállomás és különböző irodai kellék vár szállításra. A legtöbb esetben meg kell oldani egyúttal a konyhának és/vagy a tárgyalónak az áthelyezését is, a sokszor értékes és nehéz berendezési tárgyakkal együtt. Már ez a kisebbnek számító munka is nagyjából egy napot vesz igénybe, és legalább 4 rakodóra szükség lesz, hogy zökkenőmentes legyen az irodaköltöztetés menete.

Egy nagyobb, 10-20 fős iroda esetén már 10-12 rakodóra, két teherautóra és legalább egy munkanapra szükség lesz a teljes irodaköltöztetés elvégzéséhez, de érdemes 2 napot rászánni a teljes folyamatra. Ekkora cégnél már több irodahelyiséggel, tárgyalóval, nagyobb konyhával is számolni kell. A költöztető cég minden munkaállomást megfelelően elcsomagol és felcímkéz, hogy az új helyen is teljesen gördülékeny legyen a kicsomagolás folyamata.

Hogyan alakul az irodaköltöztetés ára?

Természetesen mindig az iroda mérete az, ami alapvetően befolyásolja az irodaköltöztetés árát. Ez dönti el ugyanis, hogy hány rakodóra, milyen teherautóra lesz szükség a feladat elvégzéséhez. Szerepet játszik a végösszeg kapcsán például az is, hogy emeletről kell-e költöztetni a céget, van-e lift az épületekben vagy éppen milyen távolságra lehetséges leparkolni az irodahelyiségektől.

A legtöbb esetben órabéres konstrukciókkal találkozhatunk. Az árak attól függően változnak, hogy milyen teherbírású és hány darab teherautóra, illetve hány fő rakodószemélyzetre lesz szükség az irodaköltöztetés elvégzéséhez.