Kigúnyolta a Fidesz megmondóembere Fekete-Győr Andrást, mert magára kötötte a gyerekét

Ország

Facebook-oldalán kommentálta Rákay “Philip” Kálmán, a Fidesz egyik kedvenc propagandistája a Momentum volt elnökének egyik közös képét a gyermekével – vette észre a 444.hu.

Fekete-Győr a fotón gyerekét magára kötve készül a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójára, vagyis épp ajándékcsomagokat pakol össze rászoruló gyerekeknek. Rákay a posztot nem, csak a fotót osztotta meg saját oldalán.

Fekete-Győr “bűne” nem világos, de a fideszes médiaszemélyiség így kommentálta:

 „SZÉP ÚJ VILÁG…”,

és – hogy a gyengébb értelmi képességű hívek is felfogják – sírva röhögős szmájlit is tett mellé.

Később megpróbálta kimagyarázni, miért is kekeckedett:

Saját magát diszkreditálja Fegyőr. Nemrég még azzal fenyegette politikai ellenfeleit, hogy addig kell »satuba rakni, amíg az illető elveszíti az idegrendszerét«, most pedig arról posztol, ahogy a konyhában egy újszülöttel cukiskodik. Mindkettő ő volt, mi csak tükröt tartunk neki. Ne a tükörre haragudjunk!

Mivel Philip posztját még saját követőinek egy része is kifogásolta, végül törölte azt (leszóltak neki a pártközpontból?). Fekete-Győr azért reagált rá:

Kedves Kálmán/Philip!
Ideje egy picit beszélnünk a férfiasságról. Nem attól lesz ugyanis férfias valaki, hogy nem vállal át terheket a párjától a gyereknevelésben – éppen ellenkezőleg. Sőt, képzeld, az a férfi sem változik hirtelen nővé, aki tud főzni vagy pelenkázni.
Tudod, hogy ezzel szemben mi az, ami férfiatlan? Beszólni egy apának, aki a lehető legszorosabb kötődést igyekszik a gyerekével kialakítani, majd a reakciókat látva reszkető kisnyusziként törölni a posztot.
Úgy tűnik, hogy ez már a saját szavazóitoknak is egyértelmű. Lehet, hogy elgondolkozhatnátok ezen

– válaszolt Fekete-Győr az ízléstelen gúnyolódásra.