Véget ért az Omega

Ország

Kóbor János halálával véget ért az Omega, a zenekar nincs többé.

Kóbor Jánost az egész ország gyászolja és bár még nagyon friss a tragédia híre, de az Omega rajongói elveszettnek érzik magukat amiatt is, mert nem tudják, mi lesz most a rockzenekarral, lesz-e egyáltalán tovább?

A Bors megkereste az együttes mendzserét, mit gondol most, hogy Benkő László és Mihályi Tamás zenekartagok után Kóbor János is elhunyt.

Mecky-vel egy egész korszak meghalt. Vége, nincs tovább. Kóbort nem lehet helyettesíteni, elképzelhetetlen, hogy ez a zenekar hova léphetne tovább. Ahogy vége az ünnepeknek, le kell ülnünk Elefánttal és Ferivel, és közösen kell kitalálnunk, hova és hogyan tovább. Hogy mi a tisztességes, mi a méltó?

– nyilatkozta Trunkos András, aki azt azért nem zárja ki, hogy a jövőben ne legyen mondjuk valamilyen “happening”, ahol kivetítőn eleveníthetik fel elveszett barátaikat. De konkrét elképzelése még nincs, az azonban biztos, hogy Kóbor János halálával véget ért az Omega története is és Omega néven többé nem lép fel a zenekar.

Kóbor János hétfőn hunyt el, halálát koronavírus-fertőzés okozta. Temetése szűk körben zajlik majd, hamvait az énekes kérésének megfelelően a Balatonba fogják szórni.

A rajongók a Bazilikában búcsúzhatnak el tőle, a gyászmisét december 17-én, este hét órától tartják – közölte az Omega együttes Facebook-oldalán.