Kóbor János nem hitt az oltásokban

Ország

Kóbor János legyőzhetetlennek érezte magát. Nem volt vírustagadó, de nem hitt az oltásokban, hiába győzködték többen is, hogy oltsa be magát.

A barátai szerint Kóbor János úgy halt meg, hogy az utolsó pillanatban is azt gondolta, őt semmi sem győzheti le. Hitt a fizikai erejében. Sajnos nem mérte fel, mekkora a baj – írja a Bors.

Hiába volt jó kondícióban, a koronavírus legyőzte őt. Hiába tettek meg mindent az orvosok, Kóbor János szervezete hétfőn feladta a harcot. Soha nem derül ki, mi lett volna, ha beoltatja magát, de érthető, hogy mindenki ezen töpreng.

Az Omega menedzsere, Trunkos András szerint Mecky nem volt vírustagadó, egyszerűen csak nem hitt az oltásokban, nem akart vakcinát, hitt az erejében. Az utolsó percben sem vette tudomásul, hogy mennyire beteg.

Kóbort a zenésztársak is rendre győzködték, hogy oltassa be magát, de nem jártak sikerrel. Zalatnay Sarolta szerint Kóbor János büszke volt arra, hogy tökéletesen egészséges, nincs semmilyen káros szenvedélye.

Sokáig én sem akartam felvenni az oltást, de aztán összevitatkoztunk rajta, hogy ő is oltassa be magát, mint én. Nem vagyunk már gyerekek!

– mondta Cini.

Miért nem adta be magának azt a rohadt oltást?! Hiába próbáltuk rábeszélni őt. Egész egyszerűen nem lehetett….

– mondta Nagy Feró, aki a lapnak azt is elárulta, napok óta tudta, hogy Mecky el fog menni, hiszen hetek óta lélegeztetőn volt, nem volt sok esélye.

Összetörtek az Omega tagja Kóbor János halálhíre miatt

Fotó: Facebook/omegaoratorium.music