Az érdi rendőrsök keresi a két fiatalt, akik röviditalt és ruhákat loptak

Rendőrség

Az Érdi Rendőrkapitányság a 13110/1150/2021. bűnügyi számon lopás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettesek ellen.

A felvételeken látható férfiak 2021. július 10-én 15 óra körül egy százhalombattai üzletből három üveg italt és 2 pólót loptak el. A biztonsági őr közbelépése miatt a két férfi az üvegeket hátra hagyva elmenekült, a ruhadarabokat a parkolóban eldobva később megtalálták.

Az egyik férfi normál testalkatú, barna hajú, az elkövetéskor sötét pólót, sötét bermudanadrágot, sötét hátizsákot és napszemüveget viselt.

Társa vékony testalkatú, barnás színű pólót, világos bermudanadrágot, sárgászöld hátizsákot és piros baseball sapkát viselt.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek a felvételeken látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.