Kiderült, miért lett vége Mészáros Lőrinc és Kelemen Beatrix házasságának

Ország

Kiderült, miért lett vége Mészáros Lőrinc és Kelemen Beatrix házasságának. Nem Várkonyi Andrea miatt.

Tavaly szeptemberben érkezett a megdöbbentő hír, hogy az ország leggazdagabb embere és felesége elválnak. Az akkori bejelentés szerint Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla közösen döntöttek úgy, hogy felbontják házasságukat.

Azóta mindketten párt találtak, Mészáros Lőrinc feleségül vette Várkonyi Andreát, Kelemen Beatrix pedig Joshi Bharattal jött össze.

Sokan azt hitték, Várkonyi Andrea feltűnése vezetett Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla válásához, de most kiderült, nem így van.

Blikk egyik bennfentese így nyilatkozott:

Lőrinc és Andi még csak távolról ismerték egymást, amikor tavaly nyár elején Beatrix úgy döntött, 36 esztendő után, 54 évesen véget vet a házasságának, és új életet próbál kezdeni a házassága helyett. A döntés teljesen váratlanul érte a férjét.

Ekkor Joshi és Beatrix már jól ismerték egymást, hiszen Joshi annak a Life TV-nek volt a műsorvezetője, amelynek Beatrix a tulajdonosa. A párost jól ismerő egyik kolléga szerint házasságuk felbomlásának oka mindkettejüknél hasonló. Egyiküknél sem voltak nagy veszekedések vagy harmadik fél, mégis úgy érezték, kapcsolatuk kiüresedett, új impulzusokra vágynak – írja a lap.