Megvan Berki és Mazsi kislányának a neve

Ország

Berki Krisztián és Berki Renáta, Mazsi kislánya november 4-én született meg, és végre már neve is van.

Bár az első hírek szerint már kiszivárgott, hogy a kislányt Berki Emmának hívják, Berki Krisztián azt mondta, még nem nevezték el gyermeküket, mert várják a számmisztikus segítségét. Valami alapja azonban mégiscsak volt az információknak, a kislány nevét ugyanis Berki Krisztián végre elárulta: Berki Emma Katerinának hívják a legkisebb Berkit.

Miután megszületett a legkisebb Berki, a család nem a hagyományos útját választotta kislányuk nevének választásában. Szerették volna, ha gyermekük a legjobb élet elé nézhetne és boldogságához vezető útra születésének percében ráléphessen – írja a Borsonline.

A friss szülők a névválasztáshoz számmisztikus segítségét kérték, mert olyan nevet akartak neki adni, amit büszkén visel majd élete során.

Mivel a születésünkkor kapott nevünk meghatározza egész hátralévő életünket, fontos volt számunkra, hogy kislányunk egy jó élet felé vegye az irányt már az első napjaitól kezdve. Továbbá személy szerint én nagyon szeretem az orosz neveket. Valahogyan számomra erőt, fegyelmet, eleganciát sugároznak. Jó kimondani őket. Mazsival beszéltük is, hogy én valószínűleg Katerinának fogom hívni, ő meg inkább Emmának. A Berki Natasa Zselyke után, úgy érzem sikerült egy csodás nevet adnunk a Mazsival közös gyermekünknek

– mondta a lapnak Berki Krisztián.

Kiss Zoltán Zéro numerológus szerint a kislány egy erős, ambiciózus személyiség lesz, jó üzleti érzékkel és kiváló kommunikációs képeséggel, akinek a család is fontos az életében.