Pokoli fájdalmakkal került kórházba Bodrogi Gyula, megműtötték

Ország

Megműtötték Bodrogi Gyulát. A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas 87 éves színész pokoli fájdalmakkal került kórházba.

Bodrogi Gyulához párja, Angéla hívott mentőautót, ugyanis a színésznek nagyon erős fájdalmai támadtak. A klinikán derült ki, a fájdalmát sérv okozza, mely az ő korában már életveszélyes.

Otthon voltam amikor elkezdett fájni. Tudtam, nagy a baj, ezért azonnal szóltam a páromnak, Angélának, hogy azonnal hívja a mentőt

– nyilatkozta a Blikknek Bodrogi Gyula, aki már régóta tudott a hasi sérvről, de mivel az nem okozott nála problémát, nem kapkodták el a műtétet.

Először nem is tudtam, hogy az szakadt ki, és az okozza ezt a nagy fájdalmat, mert bevallom, piszkosul fájt. Bevittek a kórházba, ahol közölték, ezúttal nem szabad halogatni, azonnal műteni kell. Ez nem olyan hír, aminek örül az ember, de nyugodt voltam, mert tudtam, hogy jó kezekben vagyok

– mondta a művész, aki azóta már túl van a műtéten és otthon lábadozik. Orvosai a lelkére kötötték, hogy pihenjen, nem szabad sem emelnie, sem lépcsőznie és egy ideig dolgoznia sem.