Kulcsár Edináéknál felmerült a válás is

Ország

Kulcsár Edina és férje, Szabó András, becenevén Csuti házassága válságba jutott. Már a válás is felmerült közöttük.

A volt szépségkirálynő és férje azért vállalták a szereplést a Nyerő páros című műsorban, hogy megmentsék a házasságukat, melyről a külvilág a csillogó Instagram-posztok miatt azt hitte, mesébe illő. A valóságról a Blikknek mesélt Kulcsár Edina.

Igazság szerint már nem is tudom, hol kezdődtek a problémák… A második várandósságom alatt jött a pandémia, kevesebb volt a munkánk, ezáltal a bevételünk is, ám a kiadásaink csak nőttek. Erre jött rá a bezártság, a vírustól való félelem, a várandósság, az építkezés, aztán a gondok csak épültek egymásra.

Második gyermekük, Nina érkezése csak még tovább nehezítette a dolgot, ugyanis a kicsi nagyon hasfájós volt, ráadásul pavor nocturnus-szal is küzdött, ami azt jelenti, hogy hajnalban sikítva ébredt és órákig fent volt. Edina emiatt már aludni sem mert. Nagyon megviselte ez a hónapokig tartó időszak, férjével pedig egyre jobban eltávolodtak egymástól.

Alig kommunikáltunk Csutival, és volt, hogy nagyon csúnyán összevesztünk, a kapcsolati problémáinkról sem tudtunk beszélni. Volt, hogy a két gyerekkel elmentem otthonról egy-két éjszakára

– árulta el Edina a lapnak.

Mondtam Csutinak, ez az utolsó esélye, különben beadom a válópert. Lassú folyamat volt, hogy visszataláljunk egymáshoz, a műsor pedig arra volt jó, hogy végre ketten lehettünk. Pár nap után észrevettük, hogy újra érdeklődünk egymás iránt, és éreztük, igenis van miért küzdenünk.

Csuti szerint szerencsére időben kapcsoltak és léptek, így újra közel kerültek egymáshoz lelkileg is.

Fotó: Facebook