Schobert Norbi

Kutyasétáltatás közben lett rosszul és esett össze Schobert Norbi

Ország

Újabb részletek derültek ki Schobert Norbi rosszullétéről. Azután esett össze, hogy hazaért a szokásos kutyasétáltatásból.

A fitneszguru csütörtök reggel a kutyájukat vitte el megfuttatni, ám amikor hazatértek, rosszul lett és összeesett a ház előtt. Szerencsére Réka otthon volt és azonnal mentőt hívott hozzá. Mentőhelikopter jött érte a házukhoz, így hamar kórházba tudták szállítani Norbit. A Blikknek sikerült beszélnie Norbi édesanyjával, aki így nyilatkozott fia állapotáról:

Norbi már jobban van, most szaladok be hozzá a kórházba. Bevallom, nagyon izgulok érte, többet most nem tudok mondani, de Réka majd beszámol a történtekkel kapcsolatban mindenről.

Egy informátor azt is elárulta a lapnak, hogy a gyors beavatkozásnak köszönhetően tudták stabilizálni Norbi állapotát.

Minden jó érzésű ember bízik Schobert Norbi gyors felépülésében, aki nem először került kórházba. 2012-ben szívműtétet végeztek rajta, ami után bakteriális fertőzést kapott. Újra megműtötték és kivágtak egy darabot a szívéből, napokig volt veszélyben az élete. A családja mellett rengeteg barátja, ismerőse, követője szorít érte ezúttal is.