Vicces szöveges ajándéktárgyak bármilyen alkalomra

Ország

Amikor ajándékban gondolkodunk, akkor felmerülhet a kérdés, hogy merre is kezdjük el a keresést? Általában a szokásos ékszer, ruha, édesség vagy éppen bor már ki lett lőve, így nem könnyű újdonságot kitalálni. Jó megoldás lehet azonban a vicces szöveges ajándéktárgy, amit bármilyen alkalomra átadhat. Lássuk, hogy mik közül válogathat!

Mire kérhető humoros és egyedi szöveg?

A vicces feliratú termékek manapság nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen személyre szabhatóak, humorosak és nem utolsósorban egyediek. Szinte bármilyen ajándéktárgyra rá lehet őket nyomtatni, így lehetősége van telefontokot, vászonképet, pólót, de még bögrét is kérni valamilyen választott szöveggel. 

A feliratok kínálata

A Pamutlabor Pólónyomda vicces feliratai között számos egyedi változatot találhat. Legyen szó kisvakondos témáról, legos változatról vagy éppen pingvines darabról, a webáruház számára nincs lehetetlen kérés. Legyen szó a “Beszólt, elástam!”, a “Hiszti betöltése folyamatban…Kérem várjon”, a “Nyugodjál meg! Attól megnyugszol” vagy éppen a “Nem vagyok öreg, csak újrahasznosított tini” kivitelről. A minőségi anyagra nyomtatott szövegek tartósak, ellenállnak a tisztításnak és nem utolsósorban bárkinek örömet okozhatnak a családban. 

Különleges ajándéktárgyak felirattal

Egy közeli barátot születésnapja alkalmából meglepheti egy “Imádok veled lógni” denevéres pólóval, amiből rendelhet rögtön akár kettőt is, így páros ajándéknak is tökéletes lehet. Karácsony közeledtével remek megoldás egy “Nem én vagyok a Mikulás, de azért az ölembe ülhetsz” szövegezésű felső vagy bögre, amivel bármely férfi ismerősét meglepheti. 

Munkatárs számára pedig beszerezhet egy “Túléltem még egy meetinget, amit egy e-mailben is meg lehetett volna beszélni” nyomattal ellátott telefontokot vagy pólót. Biztosan értékelni fogja a humort, és szívesen viseli, illetve használja az adott kiegészítőt. A tearajongó családtagjának pedig készíttethet egy “Tea shirt” mintás vászontáskát is, ami mellé nem árt egy hasonló bögre sem a teljes kollekcióért. 

Ha pedig vászonképben gondolkodik, akkor ott van például a “To make something special”, illete a “Love Music Grunge” verzió is, amik szintén több alkalomra is megállják a helyüket. A minőséget a digitális textilnyomással garantálják, ami közvetlenül az anyagba juttatja a festéket. Ennek köszönhetően a minta tartósan a terméken marad. Az élénk színek és a kopásmentesség még mosást követően is garantált marad. A prémium alapanyag elengedhetetlen azonban ahhoz, hogy az ajándék hosszú életű legyen. A webáruház azonban erre is hangsúlyt fektet. A 100% pamut pólók nemcsak kényelmesek, hanem testhezállóak is egyben. A 13 fazon pedig lehetővé teszi, hogy még egyedibbé varázsolhassa a meglepetést.