Dombi üzent a Loki játékosainak: “csúszni, mászni kell az Üllői úton”

Sport

A Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzéssel folytatja az NB I-es szezont a Loki. A csapat teljesítménye hullámzó, legutóbb hazai pályán szenvedtünk vereséget a Zalaegerszeg ellen.

Dombi Tibor, a DVSC legendás jobbszélsője a klub honlapján keresztül azt üzente a fiúknak, hogy alázatra van szükség, küzdeni, csúszni-mászni kell, ez az alap, minden más csak ezután következik.

Míg az 1990-es években szinte félve léptek pályára az Üllőin, később már inkább ki-ki meccseket játszottak a Fradival. Felidézett egy-két szép és fájó emléket is: a 2003-as 0-0-át, amivel sikerült meghiúsítani a Ferencváros bajnoki címét, majd kitört az emlékezetes botrány.

2004-ben, az utolsó fordulóban bajnokok lehettünk volna, de kikaptunk 3-1-re (egyedül Sándor Tomi játszott jól, ő rúgta a gólunkat is). Emlékszem olyan összecsapásra, amelyen 3-1-re is vezettünk, végül 3-3 lett. Nem nyerni jártunk a Fradihoz, az biztos, de azért többször is volt, hogy megtréfáltuk. Számomra egyébként sok pozitív élmény is felidézhető az Üllői úti régi stadionról, hiszen az olimpiai és felnőtt válogatottal is sok meccset játszottunk azon a pályán, és sikerben sem akadt hiány

mesélte a Bombázó.