Nekimentek a kommentelők ByeAlexnek, mert nem állt színpadra

Ország Party Zone

Technikai körülményekre hivatkozva nem állt színpadra zenekarával ByeAlex tegnap este a Bánki-tónál, pedig rengetegen várták őket.

Szombaton este héttől lépett volna fel a Bánki-tónál a ByeAlex és a Slepp, ám a zenekar végül az utolsó pillanatban lemondta a fellépést. Hogy pontosan mi volt a gond, arról ByeAlex így írt közösségi oldalán:

Kedves bánki közönségünk!

Ne haragudjatok, hogy lemondtuk a mai koncertet, de sajnos technikai körülmények nem voltak megfelelőek számunkra ahhoz, hogy abban a minőségben és szellemben játszhassunk nektek, ahogy az a magunktól is elvárt feltételeinknek eleget tesz!

Reméljük valamikor pótolhatunk, mert nagyon vártuk!

A technikai körülményekre és a lemondott koncertre reagáltak a koncert szervezői is, akik őszinte sajnálatukat fejezték ki az esettel kapcsolatban. Megírták, hogy a ByeAlexszel kötött szerződés egyes feltételeit nem tudták objektív okok miatt teljesíteni, mert a bánki színpad nem átalakítható. Bármennyire szerettek volna, nem tudtak eleget tenni ByeAlex kéréseinek. Mint írják:

Mi, a szervezők hiába próbáltunk az utolsó pillanatig eleget tenni az előadó kéréseinek, sem az igyekezetünk, sem az összegyűlt kb. 2000 néző várakozása és szeretete nem volt elég ahhoz, hogy a koncertet megtartsa.Számos neves együttes, színházi társulat és előadóművész számára tudott Bánk – és reméljük, hogy a jövőben is tud majd – megfelelő körülményeket teremteni színvonalas műsor megtartásához.

A Bánki Nyár című program szervezői az ígérték, tanultak az esetből és a jövőben még körültekintőbben odafigyelnek a szervezésre.

Ahogy a Blikk példálózik, aznap este például a New Level Empire ugyanazon a színpadon megtartotta buliját, nekik megfelelőek voltak a körülmények.

A kommentelők nem kímélik ByeAlexszet. Érdemes a bejegyzése alatt olvasgatni. Csak néhány az ott írtakból:

Technikai körülmények” amire hivatkozott 15 perccel a kezdés után. (Holott órákkal korábban itt sétált a helyszínen) *letakartatta a muskátlikat, mert nem lehetnek virágok a színpadon *Nézőtéren ültek, állniuk kellett volna *a színpad oldalról nem volt elfüggönyözve, Látszottak a Bánki tó fényei, nem ervenyesultek volna a színpadi fények

Régen elég volt egy szutyok gitár a kezedbe.. elszálltál kicsit, elfelejtetted honnan jöttél

A 30 éve zenélő többszörös aranylemezes Tankcsapdának megfelelt, a “hangtalan” Alexának meg NEM!! Mit képzel magáról a Kovid alatt meg rinyált!!!!