Győzike hazudott: nincs semmilyen uborkaültetvény

Ország

A Szerencsekerék keddi adásában kiderült: Győzike hazudott hétfőn, nincs semmilyen uborkaültetvényük. Bea asszony buktatta le.

A Szerencsekerék hétfői adásának sztárvendége Gáspár Győző volt, aki akkor azt mondta, a koronavírus-járvány miatt elmaradtak a fellépéseik, a bevételeket pódolni kellett, ezért új vállalkozásba kezdett. Azt monda, uborkaültetvényük van, sőt, egy egész gyárat is épített, ahol a savanyúságokat készítik.

A Szerencsekerék keddi adásában azonban Gáspár Bea, Győzike felesége volt a meghívott sztárvendég. Kasza Tibi kérdésére, hogy van-e uborkamező vagy nincs, az alábbi választ adta:

Hát most lehet, hogy meg fog majd engem otthon kövezni, de ez az uborkaprojekt még nem létezik. Erről ő így álmodik, és összekeveri a valósággal.

Bea asszony azt is elmondta, hogy valóban tervben van az uborkabiznisz, de egyelőre még nem valósították meg. Gáspár Győző felesége egyébként nagyon ügyesen játszott, ő került be a fődíj játékba, és bónusz nyereményével együtt összesen 4 millió 130 ezer forinttal távozott a műsorból.

Ez talán jó kezdés lehet nekik az új vállalkozáshoz. A TV2 Facebook oldalán azóta beindultak a kommentek, érdemes elolvasni, mit gondolnak a nyereményről és magáról az egész műsorról a hétköznapi emberek. A legtöbben nem értik, miért vesznek részt celebek az új műsorban, és azt sem, hogy ha már részt vesznek, miért nem ajánlják fel az elnyert összeget valamilyen gyermekkórház vagy alapítvány számára.