Dobó Kata és Szente Vajk lehet az új álompár

Ország

Színházi körökben nyílt titok, hogy Dobó Kata színésznő és Szente Vajk rendező egymásra találtak.

Dobó Kata 2014-ben szakított kislánya édesapjával, Gulyás Leventével, azóta több híres férfivel is alkotott már egy párt. Úgy tűnt, Zsidró Tamással nagyon összeillenek, de a kapcsolatuk 3 év után 2019-ben mégis zátonyra futott. Szente Vajk és Erdélyi Tímea még 2010-ben ismerkedtek meg egymással, csodálatos esküvőjük volt, aztán idővel valami mégsem működött közöttük. Válásukat 2019-ben mondta ki a bíróság.

Szakmai körökben azt beszélik, Dobó Kata színésznő és Szente Vajk rendező között több van, mint pusztán munkakapcsolat: egy párt alkotnak.

Még az ismerkedési fázis legelején járnak, le sem tagadhatnák, hogy vibrál köztük a levegő. Vajk és Kata a nemrég bemutatott “A dominógyilkosság” című darabban dolgozott együtt, amelyet Szente írt és rendezett, a színésznő pedig egy sajtószóvivőt alakít benne. Kapcsolatuk akár innen is indulhatott – írja a Blikk.

A lap szerint nagyon óvatos a pár, semmit nem akarnak elsietni, hiszen mindkettejüknek vannak már negatív tapasztalatai, ha párkapcsolatokról van szó.