Reviczky Gábor

Reviczky Gábor: Az emberek azért kapják el a koronavírust, mert alacsony az önrezgésük

Ország

“A legfontosabb az, hogy valamiben higgyen az ember, mert az erősíti az önrezgését” – mondta Reviczky Gábor színművész a kultura.hu-nak adott interjújában. Reviczky szerint a pandémia azért öltött olyan súlyos méreteket, mert az embereket elárasztotta a félelem.

Ebben az állapotban az ember önrezgése öt hertz, a boldog emberé ötven hertz. Tudományos kutatások nem mutatják ki, de nekem meggyőződésem, hogy az emberek azért kapják el a koronavírust, mert a félelem miatt alacsony az önrezgésük

– fejtegette.

Meglátása szerint a “betolakodónak” húsz hertz fölött már esélye sem lenne.

A Kossuth-díjas színésznek, mikor tavaly március 11-én a kormány kihirdette a veszélyhelyzetet az volt az első dolga, hogy:

egy feszületet helyezett az ajtajára, hisz ezáltal – az ő szavaival élve – Jézust meghívta az otthonába. Megígérte neki, hogy az ő otthonukban mindig szeretet fogja várni és megkérte, hogy védje meg a családját.

Úgy tűnik működött, ugyanis nem fertőződött meg náluk senki.

A színész azóta egyébként be is oltatta magát, méghozzá a kínai Sinopharm vakcinával. Kaphatott volna más fajta oltást is, de félt, hogy egy nyugati oltásra való várakozása közben megfertőződne a vírussal. Ezt azzal is magyarázta, hogy:

egy barátja a Pfizerre való várakozás közben lett beteg, ami majdnem el is vitte.