Egy debreceni nyugdíjas vásárolta meg tízezredik belépőt a Nagyerdei Szabadtéri Színház előadására

Helyi hírek

A Csokonai Nemzeti Színház és a Nagyerdei Szabadtéri Játékok Ezüstbojtár zenés játékának magyarországi ősbemutatója az élmény mellett újabb belépőket és ajándékokat is jelentett Barkó Imrénének. Jucika néni volt ugyanis az a szerencsés vásárló, aki a Kölcsey Központ jegypénztárában a Nagyerdei Szabadtéri Színpad tízezredik jegyét vette meg.

“Ilyen szerencsém még életemben nem volt” – mondta meghatottan a debreceni nyugdíjas, akinek a Nagyerdei Szabadtéri Játékok Ezüstbojtár zenés játékának magyarországi ősbemutatójára érvényes jegy további két előadásra szóló belépőket és ajándéktárgyakat is jelentett.

Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője az ajándékok átadásakor elmondta, a Nagyerdei Szabadtéri Játékok 23. évada június 10-én startolt el. Tavaly június 30-án köszönthettük a tízezredik vásárlónkat, idén nyolc nappal korábban sikerült elérni ezt a számot. Ez egyfajta visszaigazolás a nézőink részéről, hogy a Nagyerdei Szabadtéri Színpad az ország kulturális brand-je lett és az egyik legjobb hazai szabadtéri színház az előadó-művészeti produkciók programkínálata tekintetében.

Az idei színházi programsorozatban 11 vendégtársulat 15 produkciójában – a Főnix Rendezvényszervező saját bemutatóival együtt – idén mindösszesen 20 nagyszínpadi előadás látható a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. A zenei programsorozatban pedig 8 produkciót tekinthet meg a nagyérdemű.

Legközelebb június 26-án és 27-én Szirtes Tamás rendezésében, illetve – többek között – Nagy Sándor és Szente Vajk közreműködésében a “Primadonnák” című bohózatot mutatják be a Nagyerdei Szabadtéri Színpadán.