bicska

Bicskával akart táskát rabolni a Tócóskertben

Rendőrség
A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a derecskei lakost, aki Debrecenben megtámadott és késsel megfenyegetett egy férfit.

A rendőrséget 2017. január 25-én 3 óra 32 perckor telefonon hívta egy férfi és bejelentést tett arról, hogy Debrecenben, az István úton egy férfi megtámadott egy másikat.

A rendőrök a helyszínre mentek és elfogták az 50 éves támadót, akit előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták.

M. Pál a megalapozott gyanú szerint Debrecenben az István úton sétált, amikor meglátta a férfit, akire rákiáltott, hogy adja oda a táskáját, majd megfogta a karját és megpróbálta megütni. A sértett el akart futni a gyanúsított elől, aki ezért egy kést vett elő és azzal megfenyegette. A két férfi egy társasház előtt dulakodott, miközben a sértett segítségért kiáltott, amelyet a bejelentő meghallott és értesítette a rendőrséget.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály a derecskei lakossal szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vétele mellett folytatja a nyomozást. A nyomozóhatóság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.