Áthajtott egy fiatal nő lábán, majd meg sem állt

Rendőrség
A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. október 12-én 19 óra 25 perc körül Debrecenben, az Egyetem téri körforgalomban két nő az Egyetem épülete felől az Egyetem sugárút irányába sétált. Egy arra közlekedő ismeretlen férfi a fehér színű, GME- forgalmi rendszámtöredékkel rendelkező gépkocsijával megállt, elsőbbséget biztosított a gyalogosoknak. A két nő megkezdte az áthaladást a kijelölt gyalogos átkelőhelyen, amikor az ismeretlen férfi gépkocsijával elindult és a 22 éves sértett jobb lábán áthajtott, majd megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül továbbhaladt az Egyetem sugárút irányába.

A baleset következtében a gyalogos az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy a személygépkocsi vezetője, illetve aki az esemény szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni utca 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.