Leöntötte egy pohár itallal – verekedés lett belőle

Rendőrség

Bíróság elé állítást javasolnak a rendőrök azzal a két férfival szemben, akik egy debreceni szórakozóhelyen verekedtek össze.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy nádudvari és egy pócspetri lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. szeptember 17-én 23 óra 50 perc körüli időben egy 20 éves és egy 19 éves férfi az egyik debreceni szórakozóhelyen vitába keveredett, mert egyikőjük leöntötte a másikat egy pohár itallal. T. Krisztián és D. Balázs között a vita verekedésig fajult.

Az esetről egy állampolgár tett bejelentést a rendőrségre, melyet követően a járőrök a helyszínen elfogták és a városi rendőrkapitányságra előállították a verekedőket, akiket gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. Mindkét terhelt beismerő vallomást tett.
A Debreceni Rendőrkapitányság 2014. október 10-én befejezte a két férfival szemben folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.