Mészöly Géza nagydarab feka

Három hónapra eltiltották Mészöly Gézát, mert “nagydarab fekának” nevezte saját játékosát

Mészöly Géza, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője csütörtökön egy plusz két hónapos eltiltást kapott a debütáló mérkőzése utáni sajtótájékoztatón tett “rasszista tartalmú nyilatkozatáért”.

Kocsis Dominik kihagyott büntetője

“Nem akarom megbántani, de nagyon flegmán állt oda” – Fradi-kapus Kocsis Dominik kihagyott büntetőjéről

Parázs hangulatú meccset hozott a szerdai DVSC-FTC Magyar Kupa nyolcaddöntő. A rendes játékidő 1-1-re végződött, és mivel a hosszabbítás már nem hozott gólt, végül 11-esekkel a Fradi jutott tovább.

FISZEJ SE Debrecen súlyemelés

Taroltak a debreceni súlyemelők a megyei csapatbajnokságon

A FISZEJ SE Debrecen rendezte a III. Szabó Elemér súlyemelő emlékversenyt a hétvégén, ahová 8 egyesület adta le a nevezést: Ózdi Súlyemelő és Fitness club, Kazincbarcika, Biharnagybajomi SE, Téglásért SE, Gázláng SE, Nyíregyháza Vasutas SE, Anima Core SE Nagykálló és FISZEJ SE Debrecen. 

“Legendát nem lehet venni!”Győzelemmel és roppant fontos három ponttal búcsúztatta a Loki Józsikát a Puskás Akadémia ellen

A tavaszi szezon eddig finoman szólva sem alakult jól a Loki számára, hiszen eddig csak négy pontot szereztek Szrdjan Blagojevics fiai a bajnokságban a Diósgyőr és az Újpest ellenében. Ráadásul a meccset megelőzően továbbra is vártuk az első hazai győzelmünket a 2024-es évben.