Campus fesztivál program

Campus 2024: Martin Solveig és Gayle is jön

Kilenc nemzetközi előadóval és hetven hazai kedvenccel bővült az idei Campus Fesztivál zenei felhozatala – közölték a szervezők. A korábban már bejelentett Dimitri Vegas & Like Mike és Azahriah mellé Debrecenbe érkezik többek között a nyáron 20. születésnapját ünneplő amerikai Gayle, a francia világsztár dj Martin Solveig, a kanadai rock ’n’ roll banda Danko Jones […]

Kezdődik a Márton napi vigadalom Hajdúszoboszlón – itt a részletes program a sztárfellépőkkel

November 10-11. között Márton-napi vigadalomra várja az érdeklődőket Hajdúszoboszló. A két napos fesztivál középpontjában természetesen a libalakoma és az új bor áll, melyeket izgalmasan egészítenek ki a sztárvendégek koncertjei és a szórakoztató kísérő programok.

Hadházi Káposztás Napok 2023 program

Hadházi Káposztás Napok 2023 – program, jegyárak, hasznos tudnivalók

2023. szeptember 23-án és 24-én rendezik meg Hajdúhadházon a 2023-as Káposztás Napok gasztrofesztivált. A rendezvény fénypontja, a főzőverseny számos kísérőprogrammal és sztárséffel érkezik, a színpadokon pedig népszerű előadók szórakoztatják a közönséget.

Bor- és gasztrofesztivál Hajdúszoboszló 2023

Bor- és Gasztrofesztivál 2023 Hajdúszoboszló – részletes program

Szeptember 15-17. között, péntektől vasárnapig tart Hajdúszoboszlón a 2023-as Bor- és Gasztrofesztivál. Az ingyenes rendezvényen a finom ételek mellett neves fellépők fokozzák a helyiek és a turisták számára a fesztiválélményt. A hajdúszoboszlói rendezvény vendége a 950 éves Tokaj városa és a tokaji borvidék. Bemutatkoznak további elismert magyarországi borászatok és kiváló éttermek.

Kabán Kovács Kati, Nyírábrányban Nótár Mary és a Bikini, Ebesen Tolvai Reniék eredtek uniós pénzből a hajdú hagyományok nyomába

Különleges fellépővel támogatta a kabai szüreti napot szeptember 9-én, szombaton a megyei önkormányzat – számolt be honlapján a szervezet.

Bódi Margó és Bódi Guszti

Három Bódi, Jolly és a Döndi Duó szórakoztatja a téglásiakat ma a gulyásfesztiválon

Szeptember 1-jén, pénteken kezdődött, és vasárnapig tart a 2023-as téglási gulyásfesztivál. A 14. alkalommal megrendezett egész hétvégés eseményen főzőverseny, zenei programok, kulturális és hagyományőrző műsorszámok szórakoztatják a helyieket és a turistákat.