Lázár János kastély-örökbefogadás

Nem kerülhet feltételes szabadságra a pedofil volt gyermekotthoni igazgató – Lázár János a homoszexualitást sem felejtette ki kommentárjából

Nem bocsátotta feltételes szabadságra a volt gyermekotthoni igazgatót a Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási bírája – közölte a törvényszék sajtóosztálya az MTI-vel csütörtökön. Sajtóinformációk szerint a döntés a bicskei gyermekotthon volt igazgatójára vonatkozik.

Bakondi György migránsok M1

Bemondta a tévé: tartja a Soros-terv ütemét az Európai Unió

Kiderült, hogy több mint egymillió ember kért menekültstátuszt tavaly az Európai Unióban, és a nyílt társadalom programja szerint évente pont ennyi illegális bevándorlóra van szükség, tehát az EU “tartja a Soros-terv ütemét” – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 csütörtök reggeli műsorában.

Bicskei Református Egyházközség

A volt bicskei igazgatóhelyettest, K. Endrét presbiterré választhatta a szabadulása után a Bicskei Református Egyházközség

A református egyházközségek döntéshozó testülete a presbitérium, melynek tagjai, a presbiterek az egyházközséget érintő fontos ügyekben szavazhatnak.

Kisbaba, újszülött

Fogy a magyar: januárban 6650 gyermek született, és 11 723 ember halt meg

Az előzetes adatok szerint 2024 januárjában 6650 gyermek született, és 11 723 ember halt meg; 2023 januárjához képest a születések száma 12, a halálozásoké 1,1 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön az MTI-t.

Mobiltelefon sms rémhír

Karbantartás miatt nem lesz elérhető a Telekom alkalmazása

A Magyar Telekom informatikai rendszereinek ütemezett karbantartása miatt 2024. március 14-én 18 órától várhatóan 2024. március 16-án 8 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető, valamint március 14-én csütörtökön a cég üzletei is a szokottnál hamarabb, 18 órakor bezárnak – közölte a szolgáltató szerdán.