Debrecziner Gourmet Fesztivál 2024

Debrecziner Gourmet Fesztivál 2024: ínycsiklandó falatokkal várják idén is az érdeklődőket

2024 nyarán 8. alkalommal rendezik meg a Nagyerdőn a Debrecziner Gourmet Fesztivált. Június 14. és 16. között az ország legkiválóbb éttermei és séfjei gyűlnek össze Debrecenben, hogy megmutassák, milyen magaslatokban tart most a gasztronómia csúcsa Magyarországon.

Mozdulj, Debrecen!

Mozdulj, Debrecen! Fideszes politikusok is kipróbálták a Nordic walkingot

A Mozdulj, Debrecen! mozgalom programjai a nordic walking mozgásprogrammal bővülnek. A témáról a Nagyerdőn tartott sajtótájékoztató keretében számolt be Széles Diána, Debrecen alpolgármestere, Kőrösi Judit, a Nordic Walking Debrecen alapítója, vezetőedzője és a Nordic Walking Debrecen Sportegyesület alapítója, elnöke, valamint Papp Csaba, a Debreceni Alapellátási és egészségfejlesztési Intézet (Daefi) igazgatója 2024. február 28-án.

Unigreen szálloda Debrecen látványterv

33 százalékkal bővült Debrecen és térségében a külföldivendég-éjszakák száma

2024 januárjában a turisztikai szálláshelyeken (kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) 836 ezer vendég 2,1 millió vendégéjszakát töltött el. A vendégek száma 10, a vendégéjszakáké 11 százalékkal magasabb volt az egy évvel korábbinál – jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Mándi László és Papp László debreceni polgármesterjelöltek

Mándi: Papp László két részre akarja szakítani Debrecent

Debrecenben jelenleg folytonos feszültséget érzek, a várost két részre akarja szakítani Papp László – fogalmaz Facebook-bejegyzésében Mándi László. A Momentum önkormányzati képviselője Papp vasárnapi beszédére igyekszik rácsatlakozni, amelyben a polgármester a jelenlegi “baloldalt” próbálta összemosni a kommunistákkal.