Joó István

Joó István HIPA-vezérigazgató, befektetésösztönzési kormánybiztos lett az Év Befektetője

Kilenc kategóriában adták át a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) elismerését, az Év Befektetője díjakat a 2023-ban legkiemelkedőbb teljesítményt elérő külföldi és magyar vállalatoknak szerdán a Szépművészeti Múzeumban.

Unigreen szálloda Debrecen látványterv

33 százalékkal bővült Debrecen és térségében a külföldivendég-éjszakák száma

2024 januárjában a turisztikai szálláshelyeken (kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) 836 ezer vendég 2,1 millió vendégéjszakát töltött el. A vendégek száma 10, a vendégéjszakáké 11 százalékkal magasabb volt az egy évvel korábbinál – jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Röszke, kamara, MOLTECH AH Kft., üzem, gyár, vállalkozás, ipar, gazdaság, munkás, munkabér

Korábban nem látott gyorsasággal alakul át a munkaerőpiac a szakértők szerint

Korábban nem látott gyorsasággal alakul át a munkaerőpiac, a folyamatok a cégvezetőket és az alkalmazottakat is állandó alkalmazkodásra késztetik – mondták a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a PwC Magyarország gazdasági tanácsadó szerdai munkaerőpiaci konferenciájának szakértői Budapesten.

Szeged, Posta, csomag átvevő autómata, csomag, MPL

Most, hogy a kormány kötelezte erre a webshopokat, a Magyar Posta kiszámolta, hogy több csomagot fognak kézbesíteni

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.

Lidl, élelmiszer, multi, áruház, kereskedelem

Ezekkel az árakkal akcióznak a következő héten a nagyobb diszkontok

Naptári hétben gondolkodva gyűjtöttük ki a három jól ismert bolthálózat akciós árait. Csak a legalapvetőbb élelmiszerekre fókuszáltunk. A táblázat alatti linkeken az újságok is elérhetők. Lidl Aldi Penny 2024.02.26 Uborka 179/db 2024.02.28 Csirekcomb 929/kg Csirkecomb 1169/kg Csirkecomb 970/kg Kápia paprika 1178/kg Karalábé 229/kg Zöldhagyma 229/csomag Karalábé 199/db Citrom 449/kg Fejes káposzta 249/db Mandarin 449/kg Mandarin […]