Debrecziner Gourmet Fesztivál 2024

Debrecziner Gourmet Fesztivál 2024: ínycsiklandó falatokkal várják idén is az érdeklődőket

2024 nyarán 8. alkalommal rendezik meg a Nagyerdőn a Debrecziner Gourmet Fesztivált. Június 14. és 16. között az ország legkiválóbb éttermei és séfjei gyűlnek össze Debrecenben, hogy megmutassák, milyen magaslatokban tart most a gasztronómia csúcsa Magyarországon.

Hajdúsági disznótor 2024 programok

Hajdúsági Disznótor: cukros-májas hurka és 2024 legfinomabb pálinkája csábít Hajdúböszörménybe

Idén is megrendezik a Hajdúsági Disznótor és Hajdúsági Népművészeti Nap című  programot Hajdúböszörményben – jelentette be sajtótájékoztatón Kiss Attila polgármester, Fórizs László és Sőrés István alpolgármesterek, valamint Varga József a Hajdúhét Kft. programkoordinátora.

Debrecen, Déri múzeum, kultúra, kiállítás

Pajzán meséket hallgathatunk borkóstolás közben a Déri Múzeumban

Az új évben a farsangi ünnepkörhöz kapcsolódva hívjuk és várjuk szeretettel kedves vendégeinket a tavalyi évben már nagy sikert aratott mesés borkóstoló estünkre, 2024. január 26-án pénteken, 18 órától a Déri Múzeum dísztermében – olvasható a múzeum felhívásában.

Egyháztáji vásár Debrecen

Sajtok, friss pékáru, száraztészta, füstölt húsok, lekvárok, szörpök – Rendhagyó Egyháztáji vásár lesz Debrecenben

Az év utolsó Egyháztáji vásárában is lesz könyv csere-bere pont, slambuc, adomány stand és forró tea is – tájékoztatott a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség.

Gőzgombóc debreceni adventi vásár

A gőzgombóctól a corn dogig – Rögtönzött adventi gasztrokalandok Debrecenben

Javában tart az adventi vásár Debrecenben és érintőlegesen már közöltünk némi információt az árakról, hogy mit és mennyiért lehet fogyasztani az ünnepi gasztronómiai választékből, de egy (számomra) újdonság még elkerülte a figyelmemet: a hütte.

Kezdődik a Márton napi vigadalom Hajdúszoboszlón – itt a részletes program a sztárfellépőkkel

November 10-11. között Márton-napi vigadalomra várja az érdeklődőket Hajdúszoboszló. A két napos fesztivál középpontjában természetesen a libalakoma és az új bor áll, melyeket izgalmasan egészítenek ki a sztárvendégek koncertjei és a szórakoztató kísérő programok.

Hadházi Káposztás Napok 2023 program

Hadházi Káposztás Napok 2023 – program, jegyárak, hasznos tudnivalók

2023. szeptember 23-án és 24-én rendezik meg Hajdúhadházon a 2023-as Káposztás Napok gasztrofesztivált. A rendezvény fénypontja, a főzőverseny számos kísérőprogrammal és sztárséffel érkezik, a színpadokon pedig népszerű előadók szórakoztatják a közönséget.